Ухапшени разбојници из Сарајева

Aгенције
Ухапшени разбојници из Сарајева

Дервента - Дервентска полиција ухапсила је А.Ш. и Е.М. из Сарајева због сумње да су починили више разбојништава и крађа на подручју Дервенте.

Ова лица су осумњичена да су, уз пријетњу пиштољем или ножем, од радника више трговинских радњи крали новац, при чему су причинили укупну материјалну штету од 3.630 КМ, саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.
Два развојништва су почињена током маја и јуна, а четири тешке крађе током јуна ове године и у фебруару и децембру прошле године.

Сва кривична дјела почињена су након завршетка радног времена, када су разбојници из каса трговинских радњи отуђивали новац од пазара.

Полиција је ухапсила ова лица у петак, 12. јула, након контроле аутомобила "голф", којим је управљао А.Ш. у Улици Пете козарачке у Дервенти.

А.Ш. је том приликом из аутомобила бацио фантомку, док је Е.М. ушао у оближњу просторију, коју су повремено изнајмљивали.

Током претреса просторије и возила пронађени су предмети за које се сумња да су кориштени приликом извршења кривичних дјела - нож, одјећа, капе фантомке, мобилни телефони и друго.

Након криминалистичке обраде, А.Ш. и Е.М. су јуче предати у надлежност Окружном тужилаштву Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана