Ухапшен осумњичени за злостављање младића у Бањалуци

Срна
Ухапшен осумњичени за злостављање младића у Бањалуци

Бањалука - Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су мушкарца чији су иницијали Д.К. из овог града због сумње да је злостављао млађег мушкарца.

Портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић рекла је Срни да је Д.К. идентификован јуче на основу видео-снимка објављеног прво на друштвеним мрежама, а потом и у средствима јавног информисања на којем се види физичко и психичко злостављање млађег мушкарца, а истог дана је и ухапшен. “Д.К. је осумњичен да је, након учествовања у нарушавању јавног реда и мира, наредног дана, поново дошао у угоститељски објекат гдје је физички и психички злостављао двадесеттрогодишњака”, нагласила је Маркановићева.

Према њеним ријечима, даље мјере и радње према ухапшеном биће предузимане на основу инструкција и под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијска управа Бањалука раније је саопштила да је Д.К. 23. априла око 19.00 часова нарушио ред и мир у угоститељском објекту на Булевару Степе Степановића у Бањалуци и нанио повреде мушкарцу, који није тражио кривично гоњење осумњиченог, па је кажњен прекршајно због туче.

Дан након тога, у истом кафићу Д.К. је малтретирао мушкарца, а све је снимао и на основу тог снимка је идентификован и ухапшен.

Према незваничним информацијама, ухапшен је Дејан Костић из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана