Убила љубавника уз помоћ сина

Горан Обрадовић
Убила љубавника уз помоћ сина

Бијељина - Рада Тодоровић (41) и њен син Младен (24) из Бијељине признали су у полицији да су са више убода ножем убили Драгољуба Видовића (56) из тог града, потврђено је у Центру јавне безбједности Бијељина гдје су навели њихове иницијале.

Према незваничним информацијама Тодоровићева и Видовић су дуже времена били у љубавној вези.

У Центру јавне безбједности Бијељина су додали да је Видовићева супруга 21. августа пријавила полицији да је Видовић нестао и да се посљедњи пут из куће удаљио 18. августа.

Радници једног предузећа пријавили су полицији 25. августа да су у непосредној близини шљункаре на Павловића путу налази тијело. Полиција је изашла на лице мјеста, обавила увиђај, а утврђено је да је у питању Драгољуб Видовић.

- По наредби тужиоца 26. августа обављена је обдукција тијела и утврђено је да је Видовић убијен са девет убода ножем и да су му поломљена два ребра - рекао је извор близак истрази.

Он је појаснио да је послије проналаска тијела полиција покренула истрагу и саслушала више особа. Том приликом утврђено је да су убиство починили Рада и Младен Тодоровић.

Наш извор је појаснио да су Видовић и Тодоровићева раније заједно радили у предузећу "Месо продукт", као и то да су дуже времена били љубавници.

- Они су дизали и неке заједничке кредите које је он враћао, а она је потрошила већи дио тог новца. Када више није имала користи од њега она га је оставила, али он то није могао да поднесе. И током везе су свађали, а послије раскида он је одлазио код ње и често су били у сукобу - појаснио је наш извор.

Према његовим ријечима Видовић је 18. августа отишао до ње кући у улици Цара Уроша један у Бијељини и одмах су испред куће почели да се свађају, а затим су ушли унутра.

- Ту су наставили свађу током које је једно од њих, а највјероватније Рада, узела је нож и убола Видовића више пута у грудни кош. Том приликом јој је и Младен помагао, те су му поред убода ножем и поломили ребра - рекао је наш извор.

Он је додао да су они тада као у филмовима, тијело умотали у најлон. Затим су од рођака узели аутомобил "ауди" и тијело ставили у гепек.

- Потом су га одвезли десетак километара од куће и избацили у близини шљункаре. Када су се вратили кући покушали су да очисте пртљажник, али нису успјели у потпуности. Потом су очистили и под у кући, али кревет нису могли да оперу па су га бацили - истакао је поменути извор.

Њих двоје су затим нож сакрили у купатилу испод каде. Када је полиција посумњала да су они убили Видовића, убрзо су пронашли много трагова у "аудију", као и одбачени кревет и нож којим је почињено убиство. Аутомобил и други предмети који их повезују са убиством достављени су на вјештачења.

Притвор

Полиција је Раду и Младена Тодоровића послије криминалистичке обраде предала у надлежност Окружног тужилаштва у Бијељини.

- Послије испитивања дежурни тужилац ће донијети одлуку о приједлогу притвора за њих - рекао је извор из истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана