Требиње: Извјештај против шест лица због крађа

Срна
Требиње: Извјештај против шест лица због крађа

Требиње - Требињска полиција доставила је Окружном тужилаштву у овом граду извјештај против шест лица због постојања основа сумње да су починила три крађе на подручју Љубиња.


Извјештај је документован против лица чији су иницијали С.Н, А.Б, Н.Т, настањених у Витезу, С.А, настањеног у Мостару, и М.А. и И.А. из Витеза са привременим боравиштем у Мостару, саопштено је из Центра јавне безбједности Требиње.

Они су осумњичени да су у ноћи између 9. и 10. децембра провалили у једну занатску радњу у индустријској зони у Љубињу и украли возило "пежо" и разне предмете. Укупна материјална штета причињена овим кривичним дјелом је око 22.000 КМ.

Осумњичени су исте ноћи провалили и у једну фирму и украли високо напонски кабл, наводи се у саопштењу и додаје да је овим кривичним дјелом причињена материјална штета од око 150 КМ.

Из Центра наводе да је утврђено да су осумњичени, осим лица С.А, у ноћи између 2.и 3. децембра, у истој фирми, извршили провалу и украли високо напонски кабл вриједности око 1.500 КМ.

"Осим директне штете, предузећу је овим кривичним дјелом причињена и индиректна материјална штета", додаје се у саопштењу.

Припадници Центра јавне безбједности, након сазнања о могућим извршиоцима, сарадњом са полицијским службеницима МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона и МУП-а Средњобосанског кантона, документовали су ова дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана