Синишу Павловића умро у притвору

Н. Т.
Синишу Павловића умро у притвору

Бањалука - Синиша Павловић звани Сина (57) из Бањалуке, који је ухапшен због сумње да је починио девет крађа у којима је украо новац и робу у вриједности 7.000 марака, умро је у притворској јединици КПЗ-а Бањалука на Туњицама.

Обдукцијом његовог тијела утврђено је да је умро природном смрћу. Специјалиста судске медицине Жељко Каран је казао да је Павловић умро усљед јаког инфаркта.

Павловића је полиција ухапсила у четвртак у бањалучком насељу Лазарево и након испитивања бањалучко Окружно тужилаштво му је одредило једномјесечни притвор. Он је умро истог дана у вечерњим часовима. Полиција га је сумњичила да је током 2015. и у фебруару ове године починио девет тешких крађа. Он је углавном проваљивао у станове из којих је крао новац, накит и скупоцјене парфеме. Украдену робу је касније продавао. Према незваничним информацијама, Павловић је проваљивао у куће и станове на подручју бањалучких насеља Дракулић, Мотике, Петрићевац и Раковачке баре. Посљедњу крађу починио је 5. фебруара у Дракулићкој улици, након које је и откривен.

Павловић је полицији познат одраније по чињењу разних кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана