Расписана потрага за Дариом Јекићем због убиства

Срна
Расписана потрага за Дариом Јекићем због убиства

Добој - Центар јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој расписао је потрагу за Дариом Јекићем због сумње да је извршио убиство 14. септембра у Улици Југ Богдана у овом граду, саопштено је из добојског ЦЈБ-а.

У саопштењу је објављена Јекићева фотографија и упућен апел грађанима да у случају запажања наведеног лица или сазнања о његовом кретању или боравку обавијесте најближу полицијску станицу на број 122.

Полиција терети Јекића да је убио лице В.П, испаливши му метак у главу.

Полиција је до сада ухапсила шест лица са подручја Добоја која се доводе у везу са тучом и пуцњавом у Улици Југ Богдана у овом граду и наставља потрагу за тијелом убијеног В.П.

Судија за претходни поступак Основног суда Добој одредио је једномјесечни притвор за С.С. /39/ из Добоја осумњиченог за учествовање у тучи, а због бојазни да би могло да омета потрагу за тијелом убијеног.

Против С.С. постоји сумња да је 14. септембра око 5.40 часова на раскрсници добојских улица Југ Богдана и Кнеза Лазара, након краће вербалне препирке започео тучу са В.П. Током физичког сукоба, до В.П. је дошао Јекић и из пиштоља му испалио метак у главу.

Након овога осумњичени С.С. је побјегао, док се Јекић вратио на лице мјеста, у возило унио тијело убијеног и одвезао га у непознатом правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана