Огласио се један од актера обрачуна у Бањалуци: Кључем убоден испод ока

nezavisne.com
Огласио се један од актера обрачуна у Бањалуци: Кључем убоден испод ока

Бањалука - Током обрачуна у бањалучком насељу Старчевица, Мирко Станковић ме кључем аута убо испод ока, рекао је јуче Радомир Граовац (29), један од актера тог сукоба.

Из полиције су потврдили да су идентификовали све учеснике туче, у којој је, како га сумњиче, учествовао и Радомиров брат Дејан Мијатовић (21).

Граовац каже да проблем са Станковићем датира из прошле године. Граовац додаје да је његова рођака тада ишла на море у Станковићевој организацији те да се Станковић према њој недолично понашао.

“Срео сам га у фебруару, тад смо се 'покошкали' и онда су ми почеле стизати пријетње на телефон са непознатог броја. Ја сам мислио да се то смирило”, каже Граовац.

Он тврди да их је у недјељу, док се са братом Дејаном возио у алфа ромеу, сачекао Станковић.

“Пришао ми је из чиста мира и убо ме кључем испод ока. Брат ме је буквално спријечио да га ја не тучем. Ми га нисмо ни тукли. Једине повреде које је он могао задобити јесте да је, кад је мене убо кључем у око, пао након што сам га погањао”, наводи Граовац, док је Станковић поручио да се не жели оглашавати.

Међутим, супротно Граовчевим ријечима, постоје и тврдње да су заправо он и његов брат напали Станковића. Шта се десило и ко је крив, биће утврђено истрагом.

Из полиције су навели да су полицајци, захваљујући брзом и ефикасном поступању, на основу прикупљених информација и предузетих мјера и радњи, идентификовали све учеснике туче забиљежене у Улици Мајке Југовића.

“У координацији са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука, према њима се предузимају потребне мјере и радње ради утврђивања свих чињеница и околности под којима се наведени догађај десио”, казали су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана