Milići: Mladić ranjen u nogu

Nebojša Tomašević
Milići: Mladić ranjen u nogu

Milići - Ljubiša Pantić ranjen je hicem iz pištolja u nogu, a još tri osobe su povrijeđene u tuči koja je započela u motelu kompanije "Boksit" u Milićima, a završena ispred Doma zdravlja u ovom gradu.

Kako je saopštila kompanija "Boksit", Pantića je ranio radnik obezbjeđenja "Boksita" Slaviša Jurošević, koji je povrijeđen tokom tuče. Izvor blizak istrazi je rekao da je Jurošević pucao kada je Pantić došao do bolnice u Milićima. Pogođen je u butinu.

Osim Pantića i Juroševića, u ovom obračunu povrijeđen je i radnik "Boksita", Milomir Stanišić, te izvršni direktor ove kompanije Momir Lazarević.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina, ne navodeći ničije ime, saopštili su da su zbog ovog slučaja uhapsili tri osobe.

- Tuča je prijavljena policiji 4. novembra i prema prijavi, izbila je u jednom ugostiteljskom objektu između više osoba. Obračun je nastavljen ispred Doma zdravlja Milići. Tom prilikom jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja - kazali su u CJB Bijeljina i dodali da su dvije osobe zadržane na liječenju u bolnici.

U policiji nisu otkrivali detalje ovog događaja, a istakli su da će sve biti poznato nakon istrage.

Iz kompanije "Boksit" u Milićima su saopštili da je sve počelo kada su u motel ove kompanije došli pijani Ljubiša Pantić i Zoran Mijatović.

- Konobar motela odbio je da ih usluži jer su bili pijani. Ljubiša je tri puta dolazio do šanka tražeći piće. Nakon toga radnik obezbjeđenja Slaviša Jurošević mu je prišao i došlo je do tuče. Tada je u motel uletio Ljubišin brat Siniša Pantić, koji je inače zaposlen u MUP-u RS, i napao Juroševića. Intervenisao je i drugi radnik obezbjeđenja Milomir Stanišić, ali je njega udario Siniša i izgurao iz motela - navodi se u saopštenju kompanije "Boksit".

Dodaje se da su za to vrijeme Ljubiša Pantić i Zoran Mijatović u motelu tukli Juroševića.

- Njima se pridružio i Siniša, ali ih je on spriječio da stolicama udare Juroševića. Nakon ovog obračuna braća Pantić zajedno s Mijatovićem su otišli iz motela - stoji još u saopštenju.

Sa braćom Pantić i Mijatovićem juče nismo uspjeli da kontaktiramo. Kako su prenijeli pojedini portali, oni tvrde da su prvi napadnuti od obezbjeđenja kompanije "Boksit" Milići. U zvorničkoj bolnici rekli su juče da o stanju ranjenog Ljubiše Pantića i o kompletnom slučaju ne mogu bilo šta da kažu.

Lazarević

Iz kompanije "Boksit" saopštili su juče da su braća Siniša i Ljubiša Pantić te Zoran Mijatović po odlasku iz motela kompanije napali radnika "Boksita" Dejana Dragičevića i izvršnog direktora u ovoj kompaniji Momira Lazarevića.

- Lazarević je naišao dok su se oni obračunavali s Dragičevićem. Čim su ga ugledali, rekli su: "Evo ovog koga tražimo, sada ćemo ti j.. majku", te su ga brutalno pretukli. Sve se završilo kada su ljudi iz obližnje kafane istrčali - kazali su u kompaniji "Boksit" iz Milića.

Predsjedništvo milićkog SNSD-a najoštrije je osudilo napad na predsjednika Opštinskog odbora te stranke Momira Lazarevića, koji je tom prilikom povrijeđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana