Милићи: Младић рањен у ногу

Небојша Томашевић
Милићи: Младић рањен у ногу

Милићи - Љубиша Пантић рањен је хицем из пиштоља у ногу, а још три особе су повријеђене у тучи која је започела у мотелу компаније "Боксит" у Милићима, а завршена испред Дома здравља у овом граду.

Како је саопштила компанија "Боксит", Пантића је ранио радник обезбјеђења "Боксита" Славиша Јурошевић, који је повријеђен током туче. Извор близак истрази је рекао да је Јурошевић пуцао када је Пантић дошао до болнице у Милићима. Погођен је у бутину.

Осим Пантића и Јурошевића, у овом обрачуну повријеђен је и радник "Боксита", Миломир Станишић, те извршни директор ове компаније Момир Лазаревић.

Из Центра јавне безбједности Бијељина, не наводећи ничије име, саопштили су да су због овог случаја ухапсили три особе.

- Туча је пријављена полицији 4. новембра и према пријави, избила је у једном угоститељском објекту између више особа. Обрачун је настављен испред Дома здравља Милићи. Том приликом једна особа је рањена из ватреног оружја - казали су у ЦЈБ Бијељина и додали да су двије особе задржане на лијечењу у болници.

У полицији нису откривали детаље овог догађаја, а истакли су да ће све бити познато након истраге.

Из компаније "Боксит" у Милићима су саопштили да је све почело када су у мотел ове компаније дошли пијани Љубиша Пантић и Зоран Мијатовић.

- Конобар мотела одбио је да их услужи јер су били пијани. Љубиша је три пута долазио до шанка тражећи пиће. Након тога радник обезбјеђења Славиша Јурошевић му је пришао и дошло је до туче. Тада је у мотел улетио Љубишин брат Синиша Пантић, који је иначе запослен у МУП-у РС, и напао Јурошевића. Интервенисао је и други радник обезбјеђења Миломир Станишић, али је њега ударио Синиша и изгурао из мотела - наводи се у саопштењу компаније "Боксит".

Додаје се да су за то вријеме Љубиша Пантић и Зоран Мијатовић у мотелу тукли Јурошевића.

- Њима се придружио и Синиша, али их је он спријечио да столицама ударе Јурошевића. Након овог обрачуна браћа Пантић заједно с Мијатовићем су отишли из мотела - стоји још у саопштењу.

Са браћом Пантић и Мијатовићем јуче нисмо успјели да контактирамо. Како су пренијели поједини портали, они тврде да су први нападнути од обезбјеђења компаније "Боксит" Милићи. У зворничкој болници рекли су јуче да о стању рањеног Љубише Пантића и о комплетном случају не могу било шта да кажу.

Лазаревић

Из компаније "Боксит" саопштили су јуче да су браћа Синиша и Љубиша Пантић те Зоран Мијатовић по одласку из мотела компаније напали радника "Боксита" Дејана Драгичевића и извршног директора у овој компанији Момира Лазаревића.

- Лазаревић је наишао док су се они обрачунавали с Драгичевићем. Чим су га угледали, рекли су: "Ево овог кога тражимо, сада ћемо ти ј.. мајку", те су га брутално претукли. Све се завршило када су људи из оближње кафане истрчали - казали су у компанији "Боксит" из Милића.

Предсједништво милићког СНСД-а најоштрије је осудило напад на предсједника Општинског одбора те странке Момира Лазаревића, који је том приликом повријеђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана