Изгорио ауди А6 жестоког момка

Горан Обрадовић
Изгорио ауди А6 жестоког момка

Теслић - Аутомобил "ауди А6" жестоког теслићког момка Владимира Ђурића изгорио је у потпуности.

У Центру јавне безбједности Добој рекли су да је возило било паркирано у теслићкој улици Стевана Мокрањца, у дворишту куће коју користи Ђурић.

- Увиђајем, којем је присуствовао и инспектор за противпожарну заштиту, утврђено је да се жариште пожара налазило на првом и задњем точку са лијеве стране возила. Ватра се потом проширила и захватила возило, које је у потпуности изгорјело - истакли су у полицији.

Старјешина Ватрогасне јединице Теслић Радомир Мражић испричао је да су дојаву о пожару запримили у петак око 3.55 часова, након чега је на лице мјеста упућено једно ватрогасно возило и два ватрогасца.

- Није било могућности да се спријечи пожар, јер је возило већ било у пламену када су стигли ватрогасци. Ватру су гасили скоро три часа јер је исцурио бензин око возила - казао нам је он.

Процијењена штета је око 25.000 КМ, а полиција прикупља доказе и информације који би требало да је доведу до пиромана. У близини запаљеног аутомобила налазило се још једно возило, али оно није оштећено.

Са Ђурићем у петак нисмо успјели ступити контакт, а преко чланова породице је поручио да тренутно није у БиХ и да не жели коментарисати случај.

Ђурић је одраније познат полицији по бројним кривичним дјелима. У Теслићу важи за жестоког момка, сви га се боје и страх је и трепет у том граду. Теслићани кажу да се бави свим и свачим. Надимак му је Бакара, а родом је из села Блатнице. Одслужио је и затворску казну због убиства. Он је у марту 2006. године осуђен на десет година затвора јер је као саучесник са још двојицом момака на смрт претукао Срету Деспића испред једног кафића у Бањи Врућици.

Извор близак истрази каже, пошто је Ђурић близак криминалном миљеу, да му је возило запаљено због неких нерашчишћених рачуна од раније.

Станари улице Стевана Мокрањца кажу да их је из сна пробудила јака експлозија.

- Прво ми није било јасно шта се десило, али када сам дошла до прозора, видјела сам огроман пламен. Неколико минута касније дошли су и ватрогасци. Мислила сам да се некоме кућа запалила, јер је ватра била велика. Сутрадан сам чула шта се тачно десило - испричала је једна од Ђурићевих комшиница.

Кућу зарадио на коцки

Мјештани кажу да је кућу, испред које се догодила паљевина, Ђурић зарадио на коцки.

- Кућа је била у власништву неког Гачића, али ју је он прокоцкао, па је припала Ђурићу - казале су Ђурићеве комшије. Објашњавају да је, када се доселио, купио великог и опасног пса, па нико није смио да пролази поред његове куће.

Како су нам рекли, "ауди" који је изгорио припада Ђурићевом зету, који живи у Шведској, али је то, како тврде, у ствари његово возило и да је то само параван.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана