Дрогу 11 мјесеци дилали на улици

Н. Т.
Дрогу 11 мјесеци дилали на улици

Бањалука - Четворица ухапшених у акцији "Росуље" од јануара ове године продавали су марихуану на подручју Бањалуке.

За трговину дрогом полиција сумњичи Раденка Зељковића (40), његовог сина Сандра (20), Дражена Малешевића (35) и Дијану Бабић (34). Сви су предати у надлежност бањалучког Окружног тужилаштва на саслушање. Из овог тужилаштва је саопштено да осим њих за трговину дрогом терете и Александра Бубњевића и Благоју Риђешића, који су ухапшени раније и налазе се у притвору.

- Осумњичени су од јануара до децембра ове године набављали од њима познатих особа марихуану и препродавали је на подручју Бањалуке - саопштено је из тужилаштва. Додаје се да ће тужилац након што испита осумњичене одлучити да ли ће за њих тражити притвор или неке друге мјере. У акцији "Росуље" био је ухапшен и Синиша Павловић, који је пуштен након саслушања у полицији. Павловић је изјавио да нема везе с ухапшеним лицима и трговином дрогом.

Из ЦЈБ Бањалука је саопштено да се осумњичени, осим за шверц дроге, терете за тешке крађе, изазивање опште опасности, недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја, учествовање у тучи те напад на службено лице.

Према незваничним информацијама, ухапшени се доводе у везу са тучом и демолирањем кафе-бара "Бисер" у бањалучком насељу Лазарево у октобру. Повезују се и са бацањем бомбе која није експлодирала у кафе-бар "Галерија" у насељу Росуље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана