Начелник општине покушао прегазити старца аутомобилом

Г.С.
Начелник општине покушао прегазити старца аутомобилом

ЗАДАР - Станица поморске и аеродромске полиције Задар провела је криминалистичко истраживање над 29-годишњим начелником Општине Кали Бруном Мишловом, који се сумњичи да је у уторак, 14. маја, на острву Угљану аутомобилом намјерно прегазио 74-годишњег Дариа Мишлова, предсједника Удружења добровољних давалаца крви.

Како неслужбено сазнаје Задарски.хр, свађа је започела око 10 сати ујутро јер Мишлов није био задовољан с тим колико је новаца добио од Општине Кали за своје удружење, па је начелнику приговарао да су у питању његове личне нетрпељивости према њему, а не прави разлози.

Сукоб је почео око 10 сати на цести након чега је начелник сјео у свој аутомобил и покренуо га док се 74-годишњак налазио испред возила. Предсједник удружења је најприје пао на поклопац мотора аутомобила, а након тога и на коловоз, те је задобио лакше тјелесне повреде. Љекарска помоћ пружена му је у задарској Општој болници, а након примљене дојаве о догађају полицијски службеници су на мјесту догађаја обавили увиђај.

Након криминалистичке обраде, начелник Општине Кали осумњичен је за довођење у опасност живота и имовине општеопасном радњом или средством, преноси Задарски.хр
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана