Дарио Славнић из Котор Вароша Аудијем покосио пјешака и тешко га повриједио

Н. Б.
Дарио Славнић из Котор Вароша Аудијем покосио пјешака и тешко га повриједио

Котор Варош - Далибор Маџарић (42) из Котор Вароша тешко је повријеђен када га је ударио "ауди" којим је управљао његов суграђанин Дарио Славнић (21) у Слатини код ове општине, сазнаје "Глас Српске".

Саобраћајна несрећа догодила се у сриједу у вечерњим часовима, послије чега је обављен увиђај. Разлози због којих је дошло до саобраћајке још нису познати, а незванично сазнајемо да је од Славнића узет узорак крви како би се утврдило да ли је возио у алкохолисаном стању или под дејством опијата.

Повријеђени пјешак је превезен у Универзитетски клинички центар у Бањалуци.

- Пацијент Д. М. је хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење. Примљен је са тешким тјелесним повредама у полутрауматизованом стању. Он је хируршки збринут и тренутно је стабилно. Све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су неизвјесне - рекли су у УКЦ-у.

Славнић је познат по томе што је у новембру прошле године у Котор Варошу изазвао несвакидашњу саобраћајну несрећу када је "опел астром" улетио у стан преко пута "Поште".

Аутомобил се кретао великом брзином, те се попео на тротоар и ударивши у степенице зграде провалио кроз зид стана у приземљу, односно у спаваћу собу.

"Астра" се потом зауставила на сломљеној бандери уличне расвјете у близини зграде. Срећом, нико од чланова породице није био у том дијелу стана, па није било повријеђених.

Саобраћајна несрећа догодила се и на подручју Козарске Дубице. Бициклиста Вукашин Б. (49) из Доњег Јелавца код Козарске Дубице тешко је повријеђен када га је ударила "кија" којом је управљао Младен Т. (43) из овог мјеста. До саобраћајке је дошло у уторак навече, а полиција је током увиђаја утврдила да бициклиста није имао флуоресцентни прслук, ни било какву опрему која би омогућила бољу уочљивост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана