Четири младића обљубила малољетницу у Добоју

Н. Б.
Четири младића обљубила малољетницу у Добоју

Добој - Полиција је поднијела извјештај Окружном тужилаштву у Добоју против Е. Т. (23), М. М. (20), А. Х. (23) и И. Б. (23) из Завидовића због сумње да су имали сексуалне односе са дјевојчицом (14) у Добоју.

Тројица осумњичених за педофилију ухапшена су у сриједу на подручју Завидовића. Четврти актер ове афере И. Б. је на слободи јер се налази на привременом раду у иностранству. Акцију привођења извели су припадници МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Пријављени се терете да су у августу прошле године у вечерњим часовима имали сексуалне односе са малољетницом, са којом су претходно договорили састанак. При том су знали колико она има година, а дјевојчица је добровољно пристала на секс са четворицом младића.

У полицији су рекли да су овај случај расвијетлили на основу детаљне истраге.

- Е. Т., М. М. и А. Х. смо преузели од колега у Завидовићима. Они су предати у надлежност Окружном тужилаштву у Добоју, које ће даље предузети мјере против њих. Терете се за кривично дјело обљуба над дјететом млађим од 15 година - рекла је портпаролка Полицијске управе Добој Драгана Керкез.

Додала је да у полицији не могу износити више детаља о овом случају из разлога што се ради о малољетној особи.

Према незваничним информацијама, дјевојчица није била под утицајем дрога или алкохола у вријеме када је имала односе са четворком.

Педофилија је јуче откривена и у једном селу код Бањалуке, гдје је мушкарац (22) ухапшен због сумње да је живио са малољетницом која има мање од 15 година. Окружно тужилаштво у Бањалуци предложило је једномјесечни притвор за младића који се терети да је дуже од годину живио са дјевојчицом у ванбрачној заједници. Он је јуче испитан у овој правосудној институцији у којој нису жељели да дају више информација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана