Бањалука: Ухапшен трговац сексуалним помагалима Бањалука

Срна
Бањалука: Ухапшен трговац сексуалним помагалима Бањалука

Бањалука - Иван У. (37), држављанин Србије, који је путем онлине-огласа продавао сексуална помагала, ухапшен је у Бањалуци, потврђено је "Независним".

"Ријеч је о артиклима као што су лисице, вибратори и слично", открива извор Независних.

Ухапшен је у Улици Душана и Владе Копање, у бањалучком насељу Лауш.

Занимљиво је да је на крају одлучено да Иван У. буде предат надлежним органима Министарства безбједности БиХ, јер је његов нестанак пријављен у Србији.

"На основу наредбе Основног суда Бањалука, извршен је претрес којом приликом су пронађени предмети за које се сумња да су купљени на подручју Србије и увезени у БиХ избјегавањем мјера граничне контроле", саопштила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

Како сазнајемо, током претреса пронађена је и изузета и одређена количина марихуане, као и фискални рачуни, спискови са цијенама артикала, уплатнице и други предмети који се могу довести у везу са извршеним кривичним дјелима и који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

"Током испитивања утврђено је да је осумњичени, од мјесеца децембра 2015. године неолашћено увозио артикле, које је затим продавао на подручју БиХ путем интернет сајта", саопштила је Маркановићева.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана