Bezbrižno na odmor uz putničko osiguranje

C. M.
Bezbrižno na odmor uz putničko osiguranje

Banjaluka - Nepredviđene nezgode u inostranstvu tokom odmora mogu koštati više nego putni aranžman, zbog čega prilikom planiranja izleta i putovanja u inostranstvo svima preporučujemo da na vrijeme obezbijede putničko zdravstveno osiguranje.

Poručili su ovo iz "Osiguranja Aura", koje je juče na Trgu Krajine u Banjaluci organizovalo završnu edukativnu kampanju o osiguranju pod nazivom "Aura karavan".

Priliku da na zabavan način nauči nešto više o prednostima osiguranja imalo je u proteklih mjesec na stotine stanovnika u više lokalnih zajednica RS. Cilj kampanje bio je podizanje svijesti o potrebi osiguranja.

Fokus kampanje, osim na osiguranju imovine, bio je i na putničko-zdravstvenom osiguranju, s obzirom na to da je sezona godišnjih odmora.

- Razgovarajući sa prolaznicima saznali smo da građani ne znaju dovoljno o osiguranju, zbog čega su njihove vrijedne stvari nedovoljno osigurane. Stanovnici su naročito bili iznenađeni saznanjem da za već od 0,48 KM po kvadratu godišnje mogu osigurati kuću ili stan - rekli su u "Auri".

Ovo osiguranje svim stanovnicima Srpske, koji do kraja septembra osiguraju nešto od svoje imovine, na poklon daruje putničko-zdravstveno osiguranje.

Više informacija o protekloj kampanji, ali i ostalim aktivnostima "Aure" moguće je pronaći na zvaničnoj "Fejsbuk" stranici Osiguranja, kao i na veb stranici njnjnj.auraosiguranje.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana