Безбрижно на одмор уз путничко осигурање

Ц. М.
Безбрижно на одмор уз путничко осигурање

Бањалука - Непредвиђене незгоде у иностранству током одмора могу коштати више него путни аранжман, због чега приликом планирања излета и путовања у иностранство свима препоручујемо да на вријеме обезбиједе путничко здравствено осигурање.

Поручили су ово из "Осигурања Аура", које је јуче на Тргу Крајине у Бањалуци организовало завршну едукативну кампању о осигурању под називом "Аура караван".

Прилику да на забаван начин научи нешто више о предностима осигурања имало је у протеклих мјесец на стотине становника у више локалних заједница РС. Циљ кампање био је подизање свијести о потреби осигурања.

Фокус кампање, осим на осигурању имовине, био је и на путничко-здравственом осигурању, с обзиром на то да је сезона годишњих одмора.

- Разговарајући са пролазницима сазнали смо да грађани не знају довољно о осигурању, због чега су њихове вриједне ствари недовољно осигуране. Становници су нарочито били изненађени сазнањем да за већ од 0,48 КМ по квадрату годишње могу осигурати кућу или стан - рекли су у "Аури".

Ово осигурање свим становницима Српске, који до краја септембра осигурају нешто од своје имовине, на поклон дарује путничко-здравствено осигурање.

Више информација о протеклој кампањи, али и осталим активностима "Ауре" могуће је пронаћи на званичној "Фејсбук" страници Осигурања, као и на веб страници њњњ.аураосигурање.цом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана