Obezbijeđeni svi depoziti Bobar banke

Srna
Obezbijeđeni svi depoziti Bobar banke

Bijeljina - Svi depoziti položeni u Bobar banku obezbijeđeni su stabilnošću Banke, posvećenošću svih zaposlenih dugoročnom i stabilnom razvoju Banke i sigurnoj budućnosti svih njenih klijenata, saopšteno je iz Bobar banke.

Bobar banka nastaviće da provodi sve planirane mjere poboljšanja poslovanja i neprestanog stvaranja dodatne vrijednosti za sva preduzeća i građane, navodi se u saopštenju.

Direktor Bobar banke Ana Mirosavljević naglasila je da će ova banka zadržati sve postojeće proizvode i usluge, te nastaviti da raste.

"Početkom godine pokrenuli smo proces reformi i unapređenja poslovanja i nastavićemo da provodimo planove koje smo kreirali s osnivačem 'Bobar banke'. Osim planova na kojim smo zajedno radili, u identitet Banke ostaje urezana vizija pouzdane banke koja će biti vodilja, kako za svaku dosadašnju, tako i za svaku buduću aktivnost ili potez rukovodstva Banke", navela je Mirosavljevićeva.

U saopštenju se navodi da su svi akcionari Bobar banke iskazali apsolutnu podršku upravi i rukovodstvu Banke u provođenju planiranih dodatnih poboljšanja u poslovanju i brzom nastavku redovnih aktivnosti i unapređenja odnosa i saradnje sa svim postojećim i potencijalnim klijentima.

Upravljačka struktura Banke će biti zadržana u potpunosti.

U prvih šest mjeseci ove godine Bobar banka je ostvarila operativnu dobit od 2,3 miliona KM, a očekuje se i značajno uvećanje dobiti do kraja godine.

U saopštenju se napominje da je Bobar banka finansijska organizacija sa dugogodišnjom tradicijom izgradnje povjerenja i njegovanja dobrih odnosa sa klijentima u BiH. Osnovana je 1998. godine i danas ima neto aktivu od 340.394.000 KM, a za porast aktive u 2013. godini nagrađena je prestižnom nagradom Zlatni BAM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Cijena nafte u porastu
Cijena nafte u porastu
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana