Mekdonalds u Banjaluci nudi posao za 80 mladih

Agencije
Mekdonalds u Banjaluci nudi posao za 80 mladih

Banjaluka - Otvaranjem “Mekdonaldsa” u Republici Srpskoj oko 80 mladih trebalo bi da dobije posao. Najveći doprinos kompanije “Mekdonalds” lokalnoj zajednici je zapošljavanje mladih, a prednost pri zapošljavanju biće data ljudima koji umiju valjano da se odnose prema gostu i koji su spremni da naporno rade i dodatno se razvijaju, sopšteno je danas iz ove kompanije.

Prvi “Mekdonalds” restoran u Republici Srpskoj biće otvoren, kako je ranije najavljeno, u prvoj polovini oktobra u Gospodskoj ulici u Banjaluci.

Vrijednost ove investicije je veća od dva miliona KM, od čega je skoro polovina investirana u građevinske radove koje provode firme sa teritorije Srpske.

Osim finansijske investicije za izgradnju i opremanje restorana, plaćaju se i porezi i doprinosi, koji će sigurno pomoći gradskom i republičkom budžetu, navode iz kompanije.

Vlasnik franšize “Mekdonaldsa” za Srbiju planira da u toku narednih pet godina širom Republike Srpske otvori tri do pet restorana, najavio je ranije Dragoš Pavićević, direktor firme “Drimfuds”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana