Страдао Ријанин брат

Страдао Ријанин брат 28.12.2017 00:07 | Агенције

Америчка певјачица Ријана је тешко поднијела губитак свог брата, те је на Инстаграму објавила опроштајну поруку у којој је имала најљепше ријечи за њега.

Тавон Кајсин је брат популарне пјевачице Ријане са којим је она била нераздвојна. Након што је провела Божић са њим на Барбадосу, десила се велика трагедија која је потресла све.

Наиме, дан након празника он је шетао улицом када му је пришао наоружани мушкарац и испалио неколико метака у њега, пише "Индепендент" и додаје да су љекари одмах могли да констатују смрт

Британски лист је такође потврдио да Тавон није рођени брат славне пјевачице, али је рођак са којим је она проводила доста времена.

Управо због тога, његова смрт је шокирала Ријану која је одмах након што је чула тужне вијести, објавила поруку којом се опростила од њега.

Уз њихове заједничке фотографије она је написала:

"Почивај у миру, не могу да вјерујем да си вече прије тога био у мом наручју. Нисам мислила да ће то бити посљедњи пут кад ћу осјетити топлину твог тијела. Вољећу те заувијек."

Колико су Тавон и Ријана били блиски свједочи дирљива порука на Инстаграму коју јој је он упутио за њен 29. рођендан:

"Сваког дана смо срећни што постојиш у нашим животима. Срећан рођендан, драга рођако, јако те волимо. Чињеница да постојиш у мом животу доноси ми срећу и весеље. Мојој најдражој рођаки желим да се сви снови испуне!"© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица