Славна пјевачица признала: “Варала сам свог супруга”

Агенције
Славна пјевачица признала: “Варала сам свог супруга”

Британска пјевачица Лили Ален јавно је признала прељубу и без икаквог устручавања по први пут проговорила о свим проблемима са којим се суочавала прије шест година.

Музичарка Лили Ален достигла је врхунац популарности на поп сцени 2000. година, а како каже накнадни повратак на сцену 2012. створио је у њој осјећај усамљености, када је изгубила потпуну контролу над својим животом.


Тридесетрогодишња пјевачица, најпознатија по свјетском хиту Not Fair, истиче да су проблеми почели да се јављају у периоду када је објавила трећи студијски албум “Sheezus” те је тада доживела ментални слом. Изгубила је сопствени идентитет, а то је утицало и на њену породицу.

 “Изгубила сам себе и свој идентитет. Била сам лоша мајка и била сам лоша у свом послу. Будила бих се у аутобусу у сред Висконсина и била тако мамурна. Варала сам свог супруга. Све што сам жељела је да будем са својом дјецом. Чак нисам ни зарађивала новац”, признала је у разговору за “Vultur”.

Говорећи о свом повратку на музичку сцену, који је пратила немогућност да се усредсреди на гајење своје дјеце, Лили је објаснила да је потпуно изгубила слику о себи и да се осјећала као Алиса у земљи чуда.

“Имала сам 89 килограма и морала сам да скинем тјелесну тежни. Нисам јела, нисам спавала”, објаснила је Лили, и додала:

“Увијек сам могла себе да контролишем, али сам тада била мајка која је двије године провела папучама и хаљини. Ангажовала сам тим да ме облачи, сређује ми косу, нокте, шминку- све што раде поп звијезде. Осјећала сам се као да сам Алиса у земљи чуда”.

Рођена Лондонка истиче да се никада није осјећала усамљеније и изолованије, али закључује да су јој посљедице из тог периода живота дозволиле да се сама уздигне са дна, реши проблеме и ментално ојача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана