Преминула једна од најљепших жена свијета

Агенције
Преминула једна од најљепших жена свијета

Мисица Челси Смит, која је носила титулу Мис САД и Мис универзума, преминула је у суботу након дуге и тешке борбе са раком.

Како пише Мирор, четрдесетпетогодишњој Челси Смит прошле године је дијагностикован тумор који је захватио јетру. Она се пуних годину дана борила са злоћудним тумором, а посљедње дане је провела заједно са мајком у Пенсилванији.

Породица је издала саопштење у коме је исказала сву своју тугу, али и казала да Челси може да служи као примјер свим младим женама широм свијета.

“Срца су нам сломљена што морамо да кажемо да је Челси Смит преминула након тешке болести. Челси је била вољена ћерка, братаница и пријатељ. Недостајаће нам њен заразни смијех, воља за животом и слободан дух. Оставила је неизбрисив траг код свих који су је познавали”, део је саопштења породице преминуле мисице.

Американка Челси Смит је освојила велику пажњу медија јер је постала прва мелескиња која је освојила титулу мисице на престижном такмичењу за мис Тексаса 1994. године.

Потом су услиједиле још две награде, за Мис универзума и Мис САД, које су је сврстале у ред најљепших жена свијета икада.

“Ако људи желе да ме упознају, мислим да је важно да знају да сам полуцрнкиња и полубјелкиња и да то није била препрека”, изјавила је Челси у једном интервјуу.

Иначе, ова љепотица се опробала и у свијету глуме, те се појавила у неколико филмова и документараца.

Нажалост, није имала дјеце, а 2001. године се развела од фитнес тренера Келија Блера. Након разлаза, у медијима се није појављивала са другим мушкарцем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана