Мадонин бивши открио шта је морао да ради током секса са њом

Агенције
Мадонин бивши открио шта је морао да ради током секса са њом

Мадона без сумње свакодневно оправдава титулу краљице Поп музике јер поред својих фантастичних вокалних способности и неоспорног дара за музичку сцену, ова ексцентрична пјевачица пажњу је привлачила на све могуће начине.

Људи још не знају колико сам добра, али ускоро ће сазнати. За неколико година ће сви то знати. Заправо, планирам да постанем једна од највећих звијезда овог столећа", рекла је у једном интервјуу Мадона.

Стајлинзи, нови трендови, венчања и разводи, јавни наступу са специфичним кореографијама као и говоркања о њеној напрасној и плаховитој природи… Сви ови детаљи су одувијек били под будним оком јавности.

Оно што посебно занима медије и фанове, јесте њен љубавни живот, који она никада није ни крила, али кад год се појавио неки нови детаљ, фокус је био на њој.

Тако и овај пут, јавност је шокирана детаљима које је изнио њен некадашњи супруг, Гај Ричи, са којим популарна пјевачица очигледно није успјела да ријеши несугласице које су имали током брака, па оне не јењавају ни сада.

Након девет година брака, овај пар се развео, а њихов развод је био врло прљав, па је Британац са јавношћу подијелио и понешто од њених сексуалних навика.

У интервјуу за часопис "Girls" он је рекао како је пјевачица роб свог алтер ега.

"Она је егоцентрична и површна. Има и чудне сексуалне навике. Умишљена је, а за вријеме секса сам смјео да слушам само њену музику. Волела је да води љубав на посебној фотељи опремљеној аудио опремом, што је значило да сам за вријеме врло неудобног секса морао да слушам и гласну, увијек исту музику. Није нормална. Током секса слушали смо пјесме попут "Vogue" или "Holiday". Знам све њене пјесме напамет", жалио се Гај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана