Kako je Georgina zavela Ronalda: Nekadašnja prodavačica uskoro postaje žena fudbalera

Kako je Georgina zavela Ronalda: Nekadašnja prodavačica uskoro postaje žena fudbalera 22.06.2018 15:06 | Agencije

Ako se može vjerovati pisanju svetske štampe, Kristijano Ronaldo uskoro će oženiti Georginu Rodrigez, majku svoje ćerke, emotivnu partnerku i djevojku koja sa njim odgaja još troje njegove djece koje je dobio sa surogat majkama.

Kratka romansa dvadesetdvogodišnje Georgine Rodrigez sa kapitenom “Real Madrida” Kristijanom Ronaldom pretvorila se u ozbiljnu priču, a uskoro će njihova ljubav biti ozvaničena i brakom.


Alana Martina, njihova zajednička ćerka, bila je kruna ljubavi, a sada će uslijediti i venčanje, koje je Kristijano godinama izbjegavao.

Iako je sve počelo kao kratka romansa, djevojka zaposlena u prodavnici “Guči” uspjela je da zaintrigira jednog od najboljih fudbalera današnjice i to na jednoj reviji u španskoj prestonici.

Poznanstvo se desilo slučajno, maltene u prolazu, kako svjedoče zajednički prijatelji.

Prvo su otišli na romantično putovanje u Pariz, uslijedile su paparaco slike iz provoda u Madridu, a vrlo brzo Ronaldo je potvrdio za “Mundo” da je njegova izabranica u drugom stanju.

Par nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo, čak je i uvijek “drveni” fudbaler rekao: “Da, vrlo sam srećan”, a kada se Georgina porodila u novembru 2017. godine, on je prvi objavio slike i post na Instagramu direktno iz bolnice.

Oni koji poznaju fudbalera kažu da mu je bilo važno da djevojka koju će oženiti ne koristi njegovu karijeru za publicitet, kao i da je dobra i posvećena majka.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica