Ova tri znaka su najveće tračare u horoskopu

Ova tri znaka su najveće tračare u horoskopu 20.01.2018 22:59 | Agencije

Ovi znaci Zodijaka uživaju da podJele najnovije informacije sa svojim okruženjem, a novosti o njihovom životu ćete u sekundi prvi saznati.

Jednostavno, oni ne mogu da kontrolišu taj poriv koji je prirodno satkan u njima. Evo o kojim znakovima je riječ:

Vodolija

Kao znak koji obožava društvo, Vodolija sa prijateljima obožava da dijeli informacije iz svog života. Rado će komentarisati sve teme, bez izuzetka, a njegova otvorenost mu dozvoljava da olako govori i o privatnim stvarima.

Ipak, koliko god volio da je upućen u sve, u biti mu najviše prijaju intelektualne teme. Politička scena, najnovija tehnološka dostignuća, geografija, svijet su ono što u njemu budi strast.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, imaju dosta prijatelja sa kojima provode vrijeme i sa kojim vole da prošeljaju određene teme. Kako ih ljubav pokreće, Strelčevi će otvoreno govoriti o svijim ljubavnim i seksualnim iskustvima, osobi koja im se sviđa.

Na tapetu će se naći i bivši partneri, ljubavnici, suparnice....

Ovan

Ovnovi obožavaju da tračare o svim stvarima, a nije im strano ni ogovaranje. Oni jednostavno mogu od komarca da naprave magarca.

Ipak, oni se veoma trude da sakriju tu svoju stranu, te prilikom prvih susreta sa ovim znakom nikada nećete vidjeti da se upustio u tračarenje. Tek kad se oslobodi kreću aktuelne priče i sočni detalji. Pritom, Ovan će pri svemu tome zauzeti stav.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica