Špirić: Puko paradiranje Govedarice danas na Sokocu

Srna
Špirić: Puko paradiranje Govedarice danas na Sokocu

Banjaluka - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da obraćanje predsjednika SDS-a Vukote Govedarice danas u porti Manastira Svetog velikomučenika Georgija na Sokocu predstavlja puko paradiranje, jer je on, kako je rekao, u kamionu brašna pobjegao u Novi Sad, odakle je posmatrao rađanje Republike Srpske.

On je podsjetio da je Govedarica, govoreći na svečanoj akademiji povodom duhovno-kulturne manifestacije “Tebi goro Romanijo” održanoj danas u porti Manastira Svetog velikomučenika Georgija na Sokocu, rekao da se “danas sjećamo kako je to sve nekada bilo”.


“Kaže on, žza neke je djelovalo suludo, ali za one koji su bili hrabri, koji su vjerovali, i koji su se odazvali na poziv srpskog narodaž, veli Govedarica, jer za to zaista postoji potreba, oni su iznijeli najveći teret na svojim leđima i zato im se zahvaljuje”, rekao je Špirić.

On je istakao da je Govedarica, koga je nazvao estradnim predsjednikom SDS-a, zaboravio da sebe izdvoji u neke, za koje je, kako reče, izgledalo suludo, jer ni tada, kao ni danas, nije imao hrabrosti, niti vjerovanja, niti se odazvao na poziv srpskog naroda da brani i stvara Republiku Srpsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana