Velike uši, plave oči, usko lice: Saznajte šta ovi delovi tijela govore o vašem karakteru

G.S.
Velike uši, plave oči, usko lice: Saznajte šta ovi delovi tijela govore o vašem karakteru

Da li ste znali da izgled pojedinih dijelova našeg tijela može da otkrije mnogo toga o nama?

 

 

Ako razmislite malo bolje, svakodnevno igramo razne uloge i nosimo maske kako bismo se bolje uklopili u društvo i bili prihvaćeni. Ali ako neke stvari o osobi želite da saznate bez praćenja njenog ponašanja, sprovedena su istraživanja koja dokazuju kako i naše lice, kosa i oči mogu da otkriju naše prave emocije.

Šta otkriva kosa?

Boja vaše kose je važan faktor vaše ličnosti. Prema nekim istraživanjima, osobe koje imaju plavu kosu imaju samopouzdanja, a ista istraživanja govore da je boja kose povezana i sa inteligencijom.

Šta otkriva lice?

Osobe kojima izraz lica pokazuje kako se osećaju trebalo bi da pripaze i nauče da kontrolišu svoje emocije, jer je njih lako "pročitati". Osobe koje imaju usko lice su često one kojima lako poklanjamo poverenje jer se uz njih osećamo opušteno. Smatra se da okruglo lice imaju lažljivci.

Šta otkrivaju oči?

Plavooki ljudi navodno nisu fizički i psihički jake osobe, jer ta boja otkriva velike emotivce, koji su često u konfliktu sami sa sobom.

Šta otkrivaju uši?

Stručnjaci kažu da postoji više od 50 različitih oblika ušiju. U slučaju da je gornji deo uva veći od donjeg, osoba je prilično inteligentna. Ako su uši ravne, radi se o kreativnoj osobi. Izbočene uši pokazuju kako je osoba željna pažnje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana