Potresna ispovijest: Pjevačicu sa 14 godina silovao sveštenik

GS
Foto: Printscreen

Pjevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Zorana Simeunović nedavno je potresne i bolne detalje iz djetinjstva.

Pjevačica je podijelila traumu sa kojom se nosi čitav život, a koja je uticala na to, da ranije odraste.

"Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše", ispričala je Zorana u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji.

Suprug pjevačice, kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović ispričao je da se trudi da pomogne Zorani da prevaziđe ovo teško iskustvo.

"Zorana nije izgubila vjeru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila vjeru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad", rekao je kompozitor.

Pjevačica je opisala kako se osjećala nakon ovog jezivog postupka sveštenika.

"Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dijete tada, ali sa izmijenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dijete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava", ispričala je Zorana.

Inače, pjevačica čeka dijete sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunović, a zbog razlike u godinama se više puta našla na meti zluradih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana