Jelena Đoković se emotivnim riječima obratila Rokviću i njegovoj porodici (FOTO)

GS
Jelena Đoković se emotivnim riječima obratila Rokviću i njegovoj porodici (FOTO)

Nikola Rokvić juče je, 22. maja, stigao na Eginu i ispunio svoj cilj, a danas se njemu i njegovoj djeci obratila i Jelena Đoković putem društvenih mreža.

Jelena je jedna od onih koji su javno podržali Rokvića tokom njegovog poduhvata, ali je i donirala novac za njegovu fondaciju Porodica.

Naime, Jelena se putem Instagrama obratila Nikoli, njegovoj supruzi Bojani i dječici.

- Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvih u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je Jelena Đoković.

Podsjetimo, Jelena je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji "Porodica" za šta joj se pjevač javno zahvalio, prenosi Telegraf.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - rekao je Nikola, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana