Vesli Snajps u ulozi Drakule

Agencije
Vesli Snajps u ulozi Drakule

Nadolazeći “Marvelov” film “Blejd” donijeće prikaz jednog svijeta u nešto drugačijem ruhu u odnosu na svoje prethodnike. Naime, Blejda će glumiti Maheršala Ali, a sada je u razmatranju da Vesli Snajps preuzme ulogu Drakule.

To je istinsko iznenađenje za sve poštovaoce ove franšize s obzirom na to da je Snajps glumio Erika Bruksa, odnosno Blejda, u prvoj verziji i poznat je po toj ulozi.

Glasine o mogućoj ulozi Drakule vezane su za “Marvelovu” želju da ide putem stare škole, koja bi svojom radnjom trebalo da prikaže priču adaptiranu iz stripova koji su prikazali priču o Blejdu, i to počevši serijalom “Drakulin grob”. Lik Dragule je prvi put prikazan u ovom serijalu, i to u izdanju “Njegovo ime je Blejd”.

“Drakulin grob” je strip horor serija koju je objavio “Marvel”, a izlazila je u periodu od 1972. do 1979. godine. Serija je imala sedamdeset brojeva, a pratila je grupu lovaca na vampire koji su se borili sa Drakulom i drugim natprirodnim bićima.

Drakula je ponekad sarađivao sa lovcima, protiv zajedničke prijetnje, ili bi se samostalno borio sa prijetnjama, ali češće je bio jedan od glavnih negativaca.

“Marvelov” lik Drakule je često bio protivnik drugim likovima “Marvelovog” filmskog univerzuma, poput Blejda, Spajdermena, Solomona Kejna i drugih.

Nije poznato ko će režirati film, a ni ko će biti scenarista,  predviđeno je da film premijerno bude prikazan 2022. godine.

Ova verzija “Blejda” je samo jedan od mnogih filmskih projekata kompanije “Marvel” koji će biti realizovani i prikazani tokom narednih nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana