U pripremi biografski film o Mauriciju Gučiju u režiji Ridlija Skota

Agencije
U pripremi biografski film o Mauriciju Gučiju u režiji Ridlija Skota

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha u ostvarenju “Zvijezda je rođena”, za kojeg je dobila “Oskara” za najbolju pjesmu, pjevačica Laddž Gaga je potpisala ugovor za novi film kojeg će režirati slavni režiser Ridli Skot.

Glumica i pjevačica Ledi Gaga dobila je glavnu ulogu u novom biografskom filmu, i to ulogu Patricije Ređani.

Slavni režiser Ridli Skot, koji je režirao već legendarne filmove “Alien”, “Blade Runner” i “Gladijator”, potpisao je za režiju biografskog filma koji još nema službenog naslova, ali je službeno potvrđeno da će film prikazati istinitu priču o ubistvu italijanskog biznismena i nekadašnjeg vlasnika modne kuće “Guči” Mauricija Gučija.

Radnja je bazirana na knjizi Sare Gej-Forden “Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi”.

Ledi Gaga je potpisala ugovor za ulogu Patricije Ređani, Gučijeve bivše supruge. Guči je 1995. godine ubijen od strane plaćenog ubice, a Patricija je dvije godine kasnije uhapšena pod optužbom da je naručila njegovo ubistvo. Godinu dana kasnije je osuđena na 29 godina zatvora. U tom trenutku, medijska pažnja joj je dala nadimak Crna udovica. Ona je 2016. godine puštena nakon 18 godina, zbog dobrog ponašanja, a 2017. godine je od suda dobila čak 16 miliona funti odštete.

Gaga je prošle godine glumila sa Bredlijem Kuperom u pomenutoj romantičnoj muzikalnoj drami “Zvijezda je rođena”, koja je bila nominovana za čak osam “Oskara”, uključujući nominacije za najbolji film, najboljeg glavnog glumca i najbolju glavnu glumicu. Na kraju osvojio samo za najbolju pjesmu “Shallonj” koju je Gaga pjevala zajedno sa Kuperom. Ipak, ova uloga koja joj je skoro donijela “Oskara” i za glumu dala je poznatoj pjevačici vjetar u leđa da nastavi sa svojom glumačkom karijerom.

Jedno od najnovijih ostvarenja Ridlija Skota je i film “All the money in the world”, u kojem glume Kristofer Plamer, Mišeč Vilijams i Mark Volberg.

Više detalja o projektu koji se tiče Gučija još nije poznato, ali s obzirom na radnju i imena za koje je potvrđeno da će raditi na filmu, vjerovatno će uskoro biti objavljeno još zvaničnih informacija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana