Stiže televizijska ekranizacija ostvarenja “Divlji u srcu” Dejvida Linča: Bijeg i romansa u svijetu nasilja

G.S.
Stiže televizijska ekranizacija ostvarenja “Divlji u srcu” Dejvida Linča: Bijeg i romansa u svijetu nasilja

Nakon planova za nastavak poznatog filma “Divlji u srcu” režiser Dejvid Linč nedavno je najavio da priprema televizijsku adaptaciju ovog ostvarenja starog 30 godina.

Naime, za “Netfliks” priprema seriju za koju je već napisao nekoliko epizoda.

U filmu “Divlji u srcu” Nikolas Kejdž i Lora Dern su glumili ljubavni par Sejlora i Lulu koji progoni Lulina majka. Svojevremeno se dosta pričalo o nastavku tog filma, ali potpuno neočekivano, biće snimana serija. Film je adaptacija istoimenog ljubavno-avanturističkog romana Berija Giforda, ljubavna priča ceste, o zločinima, strastima i bježanju.

- Uživao sam u radu na posljednjem “Tvin Piksu”. Sviđa mi se da ispričam dugačku priču, puno više nego da sve stisnem u jedan film. Što se tiče “Divljih u srcu”, završili smo prve tri epizode, imam razvijenu priču za cijelu sezonu -  izjavio je nedavno Dejvid Linč.

Linč tvrdi da će izbor glumaca biti poseban izazov s obzirom na likove koje su 1990. utjelovili Kejdž i Dernova, a izjavio je da će njihove uloge posložiti malo drugačije, na način da se neće pojavljivati u svakoj epizodi.

Serija će biti pravljena za “Netfliks”, a na pitanje o izboru i odluci za ovu platformu, Linč je jednostavno odgovorio da je za sve kriv njegov majmun kapucin.

- Nakon “Tvin Piksa” s majmunom sam izveo malu tačku na neformalnom i opuštenom  druženju s ljudima iz “Netfliksa”. To su ljudi koji imaju novac, i to mislim na puno novca. I kad sam ih upitao što ako majmun zaželi sa mnom na neko putovanje, kao “Divlji u srcu”, a oni su me pogrešno razumjeli i pomislili da želim opet raditi na projektu “Divlji u srcu” i onda su me počeli zatrpavati novcem - naveo je kroz šalu Linč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana