Sara Jo, Konstrakta, Jelena Rozga, Petar Grašo prošetali crvenim tepihom MAC-a

Tanjug
Sara Jo, Konstrakta, Jelena Rozga, Petar Grašo prošetali crvenim tepihom MAC-a

BEOGRAD - Prvoj od dvije večeri “Music Awards Ceremony” (MAC) u beogradskoj Štark areni večeras je prethodio “crveni tepih” kojim su prošla brojna imena pop i folk muzike regiona.

Pred izuzetno brojnim novinarskim ekipama uz kratkotrajno poziranje pred kamerama i izjave prošli su Konstrakta, Marko Luis, Emina Jahović, Aco Pejović, Marko Bulat, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Sara Jo, Petar Grašo, dvojac Buč Kesidi i drugi.

Pop pjevačica Sara Jo je rekla novinarima da jedva čeka ovakve prilike kao što je MAC jer voli i istinski uživa u pojavljivanju na sceni.

“Jedva sam čekala da se nešto ovako desi. Sviđa mi se da je godina krenula sa ovim. Napravili smo sjajan kostim, zamisli sve kao treba da izgleda, krenuli sa koreografskim probama i kostimskim i mislim da će biti jedan lep nastup i zabavan za publiku”, rekla je Sara Jo.

Govoreći o očekivanju MAC nagrada, Sara Jo je istakla da “znače nominacije, jer u ovom poslu ne može da se meri objektivno uspeh nekog izvođača”. “Sve se na kraju svodi da li ti uživaš u tome ili ne, da li radiš dobru stvar iili ne. I da pokušaš da nađeš svoju ciljnu grupu. Ali prija, sama nominacija je neka vrsta priznanja”, naglasila je pjevačica.

Predstavnica Srbije na prošloj Evroviziji Konstrakta je rekla novinarima da ne zna tačno u kojim kategorijama je nominovana na MAC-u, osim za alternativnu pop numeru, da je došla da se zabavi ali da joj neće smetati “ako padne koja nagradica”.

Pjevačica je nedavno sa svojom Zemljom gruva nastupila na Eurosonik festivalu u Groningenu, a večeras se pojavila odjevena u široku crnu haljinu do poda, sa velikim bijelim okovratnikom. “Nije ovo sveštenički. Bila sam u Holandiji pa sam inspirisana Holandijom. Došla sa ovom kragnom - polomila vrat nisam”, bila je duhovita Konstrakta.

Pop pjevačica Jelena Rozga je dijelu prisutnih novinara na “crvenom tepihu” čak otpjevala nekoliko stihova velikog regionalnih hita “Ginem” njene nekadašnje grupe Magazin iz Splita.

“Ja samo tu od prvog MAC-a, ja sam tu domaća. Očekujem dobru zabavu. Najveća nagrada je to što publika pjeva moje pjesme na koncertima. Super, genijalno je da smo svi tu na jednom mjestu, družimo se, lijepo nam je”, rekla je Rozga.

Pop pjevačica Karolina Gočeva je rekla da događaj kao MAC znači i izvođačima i publici “zato što nema puno ovakvih manifestacija i lepo je biti deo jedne ovakve manifestacije”.

“Svakom nastupu pristupam jednako ozbiljnom. Meni je isto Evrovizija, nastup na MAC-u ili koncet. Uvek se potrudim da budem u stilu”, rekla je Gočeva.

Pop pevačica Emina Jahović je rekla da njen nedavni singl “Slagaću vas sve” “ima lijepu socijalnu poruku”, i da će sa slijedećim duetom sa folkerom Acom Pejovićem planiranim za Dan zaljubljenih označiti početak njene nove faze sa 15, 20 pjesama u pripremi, a u planu je i koncert u Štark areni.

Pop soul pjevač Marko Luis je novinarima priznao da je veseo jer slavi rođendan, kao i da događaja kao što je MAC u tehničkom i produkcijskom smislu nema u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana