Damir Urban pozvao publiku da učestvuje u nastanku njihove nove pjesme VIDEO

Agencije
Damir Urban pozvao publiku da učestvuje u nastanku njihove nove pjesme VIDEO

Damir Urban i njegov bend "Urban&4" objavili su demo-snimak pjesme "Pseća oluja", a spot postavljen na YouTube svjedoči o tome da je svaki član benda radio iz svoga doma. Urban se oglasio i putem društvenih mreža pozvavši prijatelje, kolege muzičare i publiku da učestvuju u konačnoj verziji pjesme.

"Kad su nam se ranije dogovoreni koncerti počeli odgađati i otkazivati zbog novonastale situacije s virusom korona, shvatili smo da će se, barem na neko vrijeme, naš život, kao i životi većine ljudi svijeta, dosta promijeniti. Stoga smo odlučili pronaći novi način kako ipak stvarati i raditi, kako ostati sami, ali ipak svi zajedno", napisao je Urban, poručivši da je bend odlučio i drugima dati mogućnost da zajedno naprave nešto novo.

Uban je konstatovao da smo svi više ili manje u istoj situaciji.

"Zašto onda ne iskoristiti najbolje od te situacije i ne isprobati nešto novo, pokušati se okušati u nečemu u čemu smo svi 'amateri', jer nitko od nas i ne zna kako funkcionirati sada. 'Pseća oluja' je nastala u našim domovima, za njezinu se demo-verziju 'Urban&4' nisu sastali, svatko od nas je doma snimao svoj dio koji smo onda na kraju samo 'spojili'. Našoj maloj akciji se pridružio i naš prijatelj Tomislav Torjanac, koji je napravio vizual 'Pseće oluje'", istakao je Damir Urban.

Muzičar je pozvao sve zainteresovane da im se pridruže, te da pošalju svoju izvedbu pjesme u bilo kojoj formi i na bilo kojem instrumentu, samo glasom, tiho ili glasno, cijelu ili samo dio, samo audio ili i video. Zainteresovani rečeno mogu poslati na mail adresu [email protected] .

"Vaše snimke ćemo prikupljati naredna dva tjedna i onda koristeći sve te zapise napraviti konačnu verziju pjesme, te ćemo tako svi zajedno, ujedinjeni u svojim ostancima kod kuće, biti tvorci i izvođači 'Pseće oluje'. Također, ako želite dijeliti vaše snimke, označite nas u objavama (i #psecaoluja) da se lakše pratimo. Mi vjerujemo da je ovo dobra prilika da prvi puta ikad radimo pjesmu zajedno s vama, umjesto da pjesmu radimo sami za vas. Nadamo se da ćemo imati konačnu verziju s velikim brojem izvođača", naveo je Urban pozvavši pratioce da ostanu kući, te i da odvojeni, sa njim i bendom, ipak sviraju i pjevaju zajedno. (nezavisne.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana