Bioskopi širom Amerike vrata otvaraju 1. jula: "Unhinged" kao vraćanje nade u bolje dane

G.S.
Bioskopi širom Amerike vrata otvaraju 1. jula: "Unhinged" kao vraćanje nade u bolje dane

Film o svađi u saobraćaju "Unhinged", u kojem glavnu ulogu igra Rasel Krou, prvi je koji će nakon zatvaranja bioskopa širom svijeta zbog korona virusa imati bioskopsku premijeru u Sjedinjenim Američkim Državama 1. jula.

Autori filma smatraju da će njegovo prikazivanje biti pokazatelj kako će se stvari nadalje kretati za filmsku industriju, koja je zbog pandemije pretrpjela veliku štetu.

Procjenjuje se da je skoro milion televizijskih i filmskih radnika u Holivudu izgubilo posao, nakon što su otkazani projekti zbog širenja virusa korona.

U toku su pregovori o tome kako će se produkcija nastaviti, prenosi Skaj njuz.
Mark Gil, predsjednik kompanije "Solistice Studios", u čijoj je produkciji snimljen "Unhinged", kaže da je ohrabren anketama iz čijih se rezultata vidi da su ljudi željni da ponovo počnu da idu u bioskope.
- Rizik postoji. Ako stvari krenu naopako i službe za javno zdravlje odluče da se bioskopi ponovo zatvore, to će se i dogoditi - rekao je Gil.
Dodao je da premijera novog filma širom svijeta privlači veliku pažnju jer daje nadu.

- To je jedan od onih koraka koje svi moramo da preduzmemo kako bismo krenuli ka vraćanju u normalu - naveo je Gil.
Triler " Unhinged" je priča o svađi u saobraćaju koja je prerasla u nešto mnogo mračnije.
- "Unhinged" počinje scenom u kojoj samohrana majka po imenu Rejčel u kolima sa sinom čeka da vozilo ispred nje krene jer se upalilo zeleno na semaforu, a zatim mu nervozno zatrubi. Vozač koga igra Krou to joj neće zaboraviti i krenuće u potjeru za njenim automobilom kako bi dobio izvinjenje. Kada ga sustigne i ne dobije izvinjenje od i dalje iznervirane Rejčel, on će se odlučiti za drastičnije poteze - naznačeno je o filmu.

Film je režirao Derik Bort.

Učiteljica Ingeborg Meinster-Van der Duin iz Holandije tokom pandemije isplela je male lutke koje predstavljaju svakog od njenih 23 učenika.

Ova učiteljica koja radi u školi u holandskom gradu Harlemu svojim projektom oduševila je mnoge. Svakoj lutkici isplela je odjeću koja odgovora osobi koju predstavlja. Lutkice čak imaju i kosu, šnalice, gumice pa i naočare. Da bi isplela svaku, bila su joj potrebna tri do četiri sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana