Banjalučanin Damjan Vračar promovisao prvi singl i proslavio 16. rođendan (VIDEO)

GS
Banjalučanin Damjan Vračar promovisao prvi singl i proslavio 16. rođendan (VIDEO)

BANjALUKA -  Mladi i talentovani pjevač Damjan Vračar iz Banjaluke promovisao je juče u svom gradu prvi singl, a ujedno je proslavio i svoj 16. rođendan na promociji prvog singla.

Ovaj mladi muzičar je privukao veliku pažnju u cijelom regionu svojim sjajnim nastupima u "Zvezdama Granda", a imao je priliku da pred sugrađanima nastupa na proslavi Nove godine nakon Lepe Brene.

Spot za pjesmu "Oboren pogled" je premijerno prikazan u Banjaluci uz prisustvo brojnih zvanica iz javnog života i kolega muzičara koji su došli da podrže mladog kolegu.

Cijeli tim koji je radio na pjesmi je iz Beograda - muziku potpisuje Dragan Radonjić, aranžman Vuk Matić, a produkciju TV spota radio je Dejan Marković.

-Zaista sam presrećan što sam dobio svoju prvu pjesmu, na kojoj smo radili dugo vremena. Zahvaljujem cijelom timu koji je radio na ovom singlu, a isto tako i mojoj porodici na velikoj podršci, kao i svim sponzorima koji su pomogli da promovišemo ovaj hit. Ovo je velika stvar za mene lično i motiv da radim još više za uspješan nastavak moje dalje karijere. Nadam da će se publici ova numera i video spot dopasti - izjavio je ovaj šesnaestogodišnjak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana