Бањалучанин Дамјан Врачар промовисао први сингл и прославио 16. рођендан (VIDEO)

ГС
Бањалучанин Дамјан Врачар промовисао први сингл и прославио 16. рођендан (VIDEO)

БАЊАЛУКА -  Млади и талентовани пјевач Дамјан Врачар из Бањалуке промовисао је јуче у свом граду први сингл, а уједно је прославио и свој 16. рођендан на промоцији првог сингла.

Овај млади музичар је привукао велику пажњу у цијелом региону својим сјајним наступима у "Звездама Гранда", а имао је прилику да пред суграђанима наступа на прослави Нове године након Лепе Брене.

Спот за пјесму "Оборен поглед" је премијерно приказан у Бањалуци уз присуство бројних званица из јавног живота и колега музичара који су дошли да подрже младог колегу.

Цијели тим који је радио на пјесми је из Београда - музику потписује Драган Радоњић, аранжман Вук Матић, а продукцију ТВ спота радио је Дејан Марковић.

-Заиста сам пресрећан што сам добио своју прву пјесму, на којој смо радили дуго времена. Захваљујем цијелом тиму који је радио на овом синглу, а исто тако и мојој породици на великој подршци, као и свим спонзорима који су помогли да промовишемо овај хит. Ово је велика ствар за мене лично и мотив да радим још више за успјешан наставак моје даље каријере. Надам да ће се публици ова нумера и видео спот допасти - изјавио је овај шеснаестогодишњак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана