Bajaga se oglasio zbog Lajbaha

GS
Bajaga se oglasio zbog Lajbaha

Nakon što su se članovi benda Lajbah oglasili i poručili Bajagi da ne govori istinu kada je u pitanju njihov odnos sa grupom Ramštajn i mjesto gdje je taj bend svirao u Sloveniji, popularni beogradski muzičar kaže da se izvinjava ljubljanskoj grupi ako je pogriješio.

Momčilo Bajagić Bajaga je u podkastu “Agelast” Galeba Nikačevića prije nekoliko dana ispričao da je svojevremeno svirao sa Ramštajnom na jednom festivalu u Sloveniji, a potom ispričao i “anegdotu”, kako je tada Ramštajn tražio da se upozna sa svojim idolima, grupom Lajbah, ali oni to, navodno, nisu željeli, što je kasnije rezultiralo da ih Ramštajn odbije kao predgrupu na turneji.

Lajbah je tim povodom saopštio za portal Headliner da to nije istina.

"Priča, koju sada širi Bajaga, spada više u folklor klasičnog srpskog humora i dementnog ribarskog pretjerivanja", poručili su članovi benda.

Momčilo Bajagić Bajaga kaže da se izvinjava Lajbahu ako je to što je rekao neistina.

"Ja njih gotivim, i to je bila priča koju sam tada čuo od organizatora. Pričao sam u podkastu gdje je razgovor malo opušteniji, i nije mi bila namjera da ih uvrijedim. Čitav smisao je bio da pričamo neobične stvari", rekao je Bajaga i dodao da je vjerovatno pogriješio i kada je ime mjesta u Sloveniji u pitanju, jer je to bilo davno. A to su mu članovi Lajbaha takođe zamjerili.

"To je bilo prije više od 20 godina, i ako sam pogriješio, izvinjavam se. To je bilo malo mjesto pored Ajdovščine i sjećam se da su momci iz Ramštajna svirali, ali su se tada drugačije zvali, nisam baš siguran".

Lajbah, naime tvrdi u svom saopštenju da je Ramštajn svirao samo dva puta u Sloveniji, u februaru 2005. (Hala Tivoli) i aprila 2013. (Arena Stožice). Dok je Bajaga u podkastu rekao da su svirali u mjestu Murska Sobota, na granici Austrije i Italije, prenosi Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana