“Simbol đavola” pronađen na ovci

GS
Foto: Facebook

Šta znači misteriozni savršeno oblikovani "očna" simbol na uvetu ovce

Sjevernovelški farmer Garet Vin Džons je nedavno postao predmet rasprave na društvenim mrežama nakon što je otkrio neobičan simbol na jednoj od svojih ovaca. Dok je razdvajao jagnjad na svom imanju, primetio je savršeno oblikovanu "očnu" oznaku na uvetu ovce, što je izazvalo čuđenje i zabavu među njegovim pratiocima.

Misteriozna oznaka, koja je privukla pažnju na samu noć vještica, brzo je postala predmet spekulacija na društvenim mrežama. Korisnici su poredili ovu neobičnu pojavu s amajlijom u obliku oka, koja se tradicionalno koristi za zaštitu nosilaca od zla. Neki su čak uporedili simbol s Okom Saurona iz čuvenog djela J.R.R. Tolkiena, "Gospodara prstenova".

Jedan šaljiv farmer iz Herefordšire-a čak je predložio da bi Garet trebao pozvati čarobnjaka Gandalfa kako bi otkrio tajnu oznake, s osmjehom na licu, prenosi 24sedam

Međutim, nije svima bilo zabavno. Jedan komentator upozorio je da bi ova oznaka mogla ukazivati na nešto mračno, sugerirajući da je jagnje možda označeno za tamne svrhe. "Imali smo ozbiljno poremećene ljude koji su prinosili žrtve... uvek se dešava oko solsticija", upozorio je. Solsticij je astronomski događaj koji označava tačke u godini kada Sunce dostiže najvišu ili najnižu tačku na nebu u odnosu na ekvator.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana