“Симбол ђавола” пронађен на овци

GS
Foto: Facebook

Шта значи мистериозни савршено обликовани "очна" симбол на увету овце

Сјеверновелшки фармер Гарет Вин Џонс је недавно постао предмет расправе на друштвеним мрежама након што је открио необичан симбол на једној од својих оваца. Док је раздвајао јагњад на свом имању, приметио је савршено обликовану "очну" ознаку на увету овце, што је изазвало чуђење и забаву међу његовим пратиоцима.

Мистериозна ознака, која је привукла пажњу на саму ноћ вјештица, брзо је постала предмет спекулација на друштвеним мрежама. Корисници су поредили ову необичну појаву с амајлијом у облику ока, која се традиционално користи за заштиту носилаца од зла. Неки су чак упоредили симбол с Оком Саурона из чувеног дјела Ј.Р.Р. Толкиена, "Господара прстенова".

Један шаљив фармер из Херефордшире-а чак је предложио да би Гарет требао позвати чаробњака Гандалфа како би открио тајну ознаке, с осмјехом на лицу, преноси 24седам

Међутим, није свима било забавно. Један коментатор упозорио је да би ова ознака могла указивати на нешто мрачно, сугерирајући да је јагње можда означено за тамне сврхе. "Имали смо озбиљно поремећене људе који су приносили жртве... увек се дешава око солстиција", упозорио је. Солстициј је астрономски догађај који означава тачке у години када Сунце достиже највишу или најнижу тачку на небу у односу на екватор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана