Prijeti joj robija: Posvađala se s mužem pa spavala sa dvojicom petnaestogodišnjaka

GS
Prijeti joj robija: Posvađala se s mužem pa spavala sa dvojicom petnaestogodišnjaka

Alison Li Skardin, 38-godišnja majka dvoje djece iz Minesote, uhapšena je nakon što je imala odnose s dvojicom 15-godišnjaka.

Ona je prije otprilike mjesec dana odsjela sa svojom porodicom u hotelu u Rozvilu gdje se zatekla i hokejaška ekipa iz Kolorada, pa se upustila u aferu koja bi je na kraju mogla koštati dugogodišnje zatvorske kazne.

Skardin se s mladim hokejašima zapričala u hotelskoj hidromasažnoj kadi te se prilikom upoznavanja požalila tinejdžerima da ona i suprug imaju problema u braku, prenio je "Star Tribjun".

Nakon što su se mladići vratili u svoje sobe, Li Skardin im je poslala poruku u kojoj je navela da se upravo ponovo posvađala s mužem i najavila da će ih doći posjetiti.

Tom prilikom ih je i upitala koliko su stari, shvatila da bi im mogla biti majka, ali i uprkos tome otišla do kraja. Dvojicu je nagovorila na trojku, trećeg da gleda, što bi možda ostala i tajna da se na tome zaustavila.

Međutim, kasnije se pojavila na jednoj od njihovih utakmica, a tinejdžere je nastavila kontaktirati putem poruka čak i nakon što su se vratili kućama u Kolorado, saopštila je policija.

U međuvremenu je uhapšena i optužena za krivično seksualno ponašanje trećeg i četvrtog stepena, a američki mediji prenose da je ispred istražilaca već i priznala šta je napravila.

Pred sudom bi se trebala pojaviti u ponedjeljak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana