Пријети јој робија: Посвађала се с мужем па спавала са двојицом петнаестогодишњака

ГС
Пријети јој робија: Посвађала се с мужем па спавала са двојицом петнаестогодишњака

Алисон Ли Скардин, 38-годишња мајка двоје дјеце из Минесоте, ухапшена је након што је имала односе с двојицом 15-годишњака.

Она је прије отприлике мјесец дана одсјела са својом породицом у хотелу у Розвилу гдје се затекла и хокејашка екипа из Колорада, па се упустила у аферу која би је на крају могла коштати дугогодишње затворске казне.

Скардин се с младим хокејашима запричала у хотелској хидромасажној кади те се приликом упознавања пожалила тинејџерима да она и супруг имају проблема у браку, пренио је "Стар Трибјун".

Након што су се младићи вратили у своје собе, Ли Скардин им је послала поруку у којој је навела да се управо поново посвађала с мужем и најавила да ће их доћи посјетити.

Том приликом их је и упитала колико су стари, схватила да би им могла бити мајка, али и упркос томе отишла до краја. Двојицу је наговорила на тројку, трећег да гледа, што би можда остала и тајна да се на томе зауставила.

Међутим, касније се појавила на једној од њихових утакмица, а тинејџере је наставила контактирати путем порука чак и након што су се вратили кућама у Колорадо, саопштила је полиција.

У међувремену је ухапшена и оптужена за кривично сексуално понашање трећег и четвртог степена, а амерички медији преносе да је испред истражилаца већ и признала шта је направила.

Пред судом би се требала појавити у понедјељак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана