Komšija za sve kriv: Napustila muža jer je mislila da je vara i pokajala se

G.S.
Foto: Ilustracija

MELBURN - Jedna žena je otkrila zastrašujuću priču o tome kako su užasni postupci njenog komšije uništili njen brak.

Rastala se od supruga prije više od godinu dana - ali sada zna istinu o tome šta se dogodilo. Na društvenim mrežama otkrila je da je bila skrhana kada je primila poruku u kojoj piše da njen suprug koristi aplikacije za upoznavanje, piše „San“.

Sada su razdvojeni više od godinu dana i trenutno ne razgovaraju, ali ona očajnički želi da obnovi njihovu vezu nakon što je saznala istinu.

„U septembru prošle godine primila sam Fejsbuk poruku da moj 'muž' razgovara i razmjenjuje gole fotografije s drugim ženama na Tinderu“, objasnila je.

Nakon što je došla do jedne od žena s kojom je njen „muž“ razgovarao, vidjela je slike ekrana dopisivanja i slike koje je razmjenjivao.

Odlučila je da instalira Tinder, aplikaciju za upoznavanje koju je on navodno koristio kako bi pronašla njegov profil, prenosi ATV.

„Bila sam uvjerena da vara i imali smo užasan sukob te večeri, zbog čega je moja porodica došla da smiri situaciju. Ali umjesto toga, eskaliralo je kada je moj brat udario i zgrabio mog muža. Komšije su pozvale policiju i moj suprug je zamoljen da spakuje stvari i ostane negdje drugo neko vrijeme“, ispričala je.

„Rastavili smo se ubrzo nakon toga, a on se od tada preselio u Sidnej kako bi bio bliže svom bolesnom ocu, ali viđa našu djecu na vikend dva puta mjesečno“ dodala je.

„Komšija je preuzeo ove fotografije s Mekbuka koji smo mu pozajmili tokom KOVID-a, a neke od tih fotografija bile su intimne prirode. Policija se trenutno bavi ovim“, rekla je.

Sada želi da razgovara sa svojim bivšim mužem i iskupi se - ali nije sigurna da li je prekasno za to.

„Tako se bojim da je za nas gotovo nakon svega i da će on vjerovatno forsirati razvod, iako znam da se jako volimo, ali ovo je uzelo ogroman danak našem mentalnom zdravlju, finansijama i dobrobiti naše troje djece“, kaže.

Ljudi koji su komentarisali objavu na Reditu bili su saosjećajni, ali mnogi su vjerovali da je veza zauvijek gotova.

Nekoliko mjeseci kasnije ažurirala je subredit, kako bi ih obavijestila o ishodu.

„Odlučeno je da je naš brak nepopravljiv i da treba da idemo svako svojim putem. On je trenutno na terapiji i zatražio je čist razvod bez daljih kontakata u budućnosti - namjeravam da poštujem njegove želje i nastaviću da komuniciram preko njegovog advokata o stvarima koje se tiču ​​naše djece“, objasnila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana