Комшија за све крив: Напустила мужа јер је мислила да је вара и покајала се

Г.С.
Foto: Илустрација

МЕЛБУРН - Једна жена је открила застрашујућу причу о томе како су ужасни поступци њеног комшије уништили њен брак.

Растала се од супруга прије више од годину дана - али сада зна истину о томе шта се догодило. На друштвеним мрежама открила је да је била скрхана када је примила поруку у којој пише да њен супруг користи апликације за упознавање, пише „Сан“.

Сада су раздвојени више од годину дана и тренутно не разговарају, али она очајнички жели да обнови њихову везу након што је сазнала истину.

„У септембру прошле године примила сам Фејсбук поруку да мој 'муж' разговара и размјењује голе фотографије с другим женама на Тиндеру“, објаснила је.

Након што је дошла до једне од жена с којом је њен „муж“ разговарао, видјела је слике екрана дописивања и слике које је размјењивао.

Одлучила је да инсталира Тиндер, апликацију за упознавање коју је он наводно користио како би пронашла његов профил, преноси АТВ.

„Била сам увјерена да вара и имали смо ужасан сукоб те вечери, због чега је моја породица дошла да смири ситуацију. Али умјесто тога, ескалирало је када је мој брат ударио и зграбио мог мужа. Комшије су позвале полицију и мој супруг је замољен да спакује ствари и остане негдје друго неко вријеме“, испричала је.

„Раставили смо се убрзо након тога, а он се од тада преселио у Сиднеј како би био ближе свом болесном оцу, али виђа нашу дјецу на викенд два пута мјесечно“ додала је.

„Комшија је преузео ове фотографије с Мекбука који смо му позајмили током КОВИД-а, а неке од тих фотографија биле су интимне природе. Полиција се тренутно бави овим“, рекла је.

Сада жели да разговара са својим бившим мужем и искупи се - али није сигурна да ли је прекасно за то.

„Тако се бојим да је за нас готово након свега и да ће он вјероватно форсирати развод, иако знам да се јако волимо, али ово је узело огроман данак нашем менталном здрављу, финансијама и добробити наше троје дјеце“, каже.

Људи који су коментарисали објаву на Редиту били су саосјећајни, али многи су вјеровали да је веза заувијек готова.

Неколико мјесеци касније ажурирала је субредит, како би их обавијестила о исходу.

„Одлучено је да је наш брак непоправљив и да треба да идемо свако својим путем. Он је тренутно на терапији и затражио је чист развод без даљих контаката у будућности - намјеравам да поштујем његове жеље и наставићу да комуницирам преко његовог адвоката о стварима које се тичу ​​наше дјеце“, објаснила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана