Najbizarniji trend svih vremena: Trudnice šetaju grobljima i rade nešto jezivo

GS
Foto: TikTok

Kad tražite ime za dijete na pamet vam padaju ili razne ideje ili – ništa pametno. Ako ne znate "na prvu" koje bi ime dali detetu, onda se poslužite raznim izvorima koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Budući da davanje imena bebi nije mala stvar i na roditeljima je velika odgovornost po tom pitanju, nekad se to biranje stvarno oduži, pa inspiraciju potražite na sve većem broju mesta i može da vam se upali lampica na najneobičnijem mjestu…

A jedna mama je svoju našla, vjerovali ili ne, na groblju. Zapravo, riječ je o novom sablasnom trendu sa TikTok-a, a na groblje se odlazi ciljano po inspiraciju za ime za bebu.

Buduća mama Hejli, koja na TikTok-u ima korisničko ime @hodgehouse i koja je trenutno trudna, podijelila je nedavno video o svojoj poseti groblju. U tekstu uz video opisala je zašto smatra da je baš to mjesto dobro za odabir imena za dijete.

- Kad groblja imaju najlepša imena, pa vodite porodicu da traže ime za djevojčicu, napisala je Hejli, koja je već majka troje dece.

Ona je prošetala grobljem i čitala različita imena na nadgrobnim pločama. U obilazak je krenula i njena porodica. Hejli je zatim pokazala dva stola koji su se nalazili u spoljašnjem prostoru i objasnila zašto imaju posebno značenje, prenosi MisMama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana