Најбизарнији тренд свих времена: Труднице шетају гробљима и раде нешто језиво

GS
Foto: TikTok

Кад тражите име за дијете на памет вам падају или разне идеје или – ништа паметно. Ако не знате "на прву" које би име дали детету, онда се послужите разним изворима који би вам могли послужити као инспирација.

Будући да давање имена беби није мала ствар и на родитељима је велика одговорност по том питању, некад се то бирање стварно одужи, па инспирацију потражите на све већем броју места и може да вам се упали лампица на најнеобичнијем мјесту…

А једна мама је своју нашла, вјеровали или не, на гробљу. Заправо, ријеч је о новом сабласном тренду са ТикТок-а, а на гробље се одлази циљано по инспирацију за име за бебу.

Будућа мама Хејли, која на ТикТок-у има корисничко име @ходгехоусе и која је тренутно трудна, подијелила је недавно видео о својој посети гробљу. У тексту уз видео описала је зашто сматра да је баш то мјесто добро за одабир имена за дијете.

- Кад гробља имају најлепша имена, па водите породицу да траже име за дјевојчицу, написала је Хејли, која је већ мајка троје деце.

Она је прошетала гробљем и читала различита имена на надгробним плочама. У обилазак је кренула и њена породица. Хејли је затим показала два стола који су се налазили у спољашњем простору и објаснила зашто имају посебно значење, преноси МисМама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана