Ginekolog otkrio najbizarniju stvar koju je izvukao iz žene

GS
Foto: Twitter

Jedan ginekolog na mrežama otkriva bizarne slučajeve koje je imao u karijeri, a ovo je samo jedan od njih

Odlazak kod ginekologa na godišnji pregled trebalo bi da bude važan datum u kalendaru svake žene. Čak i ako ne sumnjate na neke negativne stvari, i dalje vam je potreban pregled da biste bili sigurni da ste zdravi.

I dok se neke pacijentkinje bez ikakvog razloga osjećaju neprijatno, desi se da lekarima bude znatno neprijatnije.

Doktor Marko Kaliks koristi društvene mreže kako bi informisao veći broj žena o ginekološkim stanjima. Osim što dijeli svoja iskustva, često objašnjava i neke neobične slučajeve koje su ga zadesili, prenosi 24sedam

Jedan svoj video je nazvao: „Najčudniji slučajevi koje sam doživio kao ginekolog“.

– Nemojte ovo propustiti jer će biti zanimljivo – počeo je priču doktor i prisetio se pacijentkinje koja je došla vidno uznemirena kod njega jer nije mogla da spava.

Pregledom je utvrdio šta je uzrok njene uznemirenosti i insomnije.

– Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je to neka udica. Na kraju smo videli da je to bubašvaba koju moram da uklonim – rekao je ginekolog i objasnio da ovo nije prvi put kako se susreće s čudnim i bizarnim slučajevima jer je nekim ženama morao da vadi prezervative, zaglavljene igračke za odrasle i slično.

Objasnio je da mu nije jasno kako je bubašvaba završila u vagini.

Video je postao viralan te je u rekordnom roku skupio gomilu komentara šaljivog karaktera, u kojima su mnogi pokušali da dokuče „misteriju“ bubašvabe u polnom organu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana