Гинеколог открио најбизарнију ствар коју је извукао из жене

GS
Foto: Twitter

Један гинеколог на мрежама открива бизарне случајеве које је имао у каријери, а ово је само један од њих

Одлазак код гинеколога на годишњи преглед требало би да буде важан датум у календару сваке жене. Чак и ако не сумњате на неке негативне ствари, и даље вам је потребан преглед да бисте били сигурни да сте здрави.

И док се неке пацијенткиње без икаквог разлога осјећају непријатно, деси се да лекарима буде знатно непријатније.

Доктор Марко Каликс користи друштвене мреже како би информисао већи број жена о гинеколошким стањима. Осим што дијели своја искуства, често објашњава и неке необичне случајеве које су га задесили, преноси 24седам

Један свој видео је назвао: „Најчуднији случајеви које сам доживио као гинеколог“.

– Немојте ово пропустити јер ће бити занимљиво – почео је причу доктор и присетио се пацијенткиње која је дошла видно узнемирена код њега јер није могла да спава.

Прегледом је утврдио шта је узрок њене узнемирености и инсомније.

– Када сам ставио спекулум, мислио сам да је то нека удица. На крају смо видели да је то бубашваба коју морам да уклоним – рекао је гинеколог и објаснио да ово није први пут како се сусреће с чудним и бизарним случајевима јер је неким женама морао да вади презервативе, заглављене играчке за одрасле и слично.

Објаснио је да му није јасно како је бубашваба завршила у вагини.

Видео је постао виралан те је у рекордном року скупио гомилу коментара шаљивог карактера, у којима су многи покушали да докуче „мистерију“ бубашвабе у полном органу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана