Blam godine: Brazilku natjerali da otvori kofer u avionu, pa propala u zemlju od sramote (VIDEO)

GS
Foto: Instagram

Bukvalno cijeli avion je htio da zna šta je u ručnom prtljagu djevojke zbog koje je kasnio let.

Putnica u avionu ostala je užasnuta nakon što je sadržaj njenog kofera počeo da zuji neposredno prije polijetanja, a posada aviona joj je naredila da se iskrca iz letjelice i otkrije bučan sadržaj svog ručnog prtljaga.

Blam godine snimila je njena prijateljica a objavljen na TikToku , gdje je dostigao 12,7 miliona pregleda. "Kada cijeli avion želi da zna zašto ti kofer vibrira“, stoji u natpisu na viralnom videu.

Putnica na snimku je poznata brazilska influenserka Amanda Dijaz Rohas, koja ima 250.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Na snimku, njen ofer počinje da zuji, a stjuardese traže da ga skine sa ormarića iznad glave da vidi šta nije u redu. Obraza crvenih od stida zgodna Brazilka se smije i čuči nad svojim srebrnim koferom. Zatim, slušajući uputstva člana posade, Amanda napušta avion i otvara kofer na stazi ispred, prenosi 24sedam.

Snimak se završava tako što ona isključuje vibrator - jedan od nekoliko u njenoj torbi - dok se osoblje avio-kompanije guši od smijeha.

Prema smjernicama koje je iznijela Uprava za bezbjednost saobraćaja, elektronske seksualne igračke su dozvoljene u ručnim i prijavljenim torbama, ali „konačna odluka ostaje na službeniku o tome da li je neki predmet dozvoljen da prođe kroz kontrolni punkt“.

U svakom slučaju, važno je preduzeti posebne mjere predostrožnosti kako biste izbegli neprijatne situacije poput ove . To uključuje uklanjanje baterija prije leta i odabir manjih, manje upadljivih seksualnih dodataka koji se neće isticati na bezbjednosnom monitoru, prema nedavnom članku časopisa Travel and Leisure.

 

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra

♬ original sound - Amanda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana