Блам године: Бразилку натјерали да отвори кофер у авиону, па пропала у земљу од срамоте (VIDEO)

GS
Foto: Instagram

Буквално цијели авион је хтио да зна шта је у ручном пртљагу дјевојке због које је каснио лет.

Путница у авиону остала је ужаснута након што је садржај њеног кофера почео да зуји непосредно прије полијетања, а посада авиона јој је наредила да се искрца из летјелице и открије бучан садржај свог ручног пртљага.

Блам године снимила је њена пријатељица а објављен на ТикТоку , гдје је достигао 12,7 милиона прегледа. "Када цијели авион жели да зна зашто ти кофер вибрира“, стоји у натпису на виралном видеу.

Путница на снимку је позната бразилска инфлуенсерка Аманда Дијаз Рохас, која има 250.000 пратилаца на друштвеним мрежама.

На снимку, њен офер почиње да зуји, а стјуардесе траже да га скине са ормарића изнад главе да види шта није у реду. Образа црвених од стида згодна Бразилка се смије и чучи над својим сребрним кофером. Затим, слушајући упутства члана посаде, Аманда напушта авион и отвара кофер на стази испред, преноси 24седам.

Снимак се завршава тако што она искључује вибратор - један од неколико у њеној торби - док се особље авио-компаније гуши од смијеха.

Према смјерницама које је изнијела Управа за безбједност саобраћаја, електронске сексуалне играчке су дозвољене у ручним и пријављеним торбама, али „коначна одлука остаје на службенику о томе да ли је неки предмет дозвољен да прође кроз контролни пункт“.

У сваком случају, важно је предузети посебне мјере предострожности како бисте избегли непријатне ситуације попут ове . То укључује уклањање батерија прије лета и одабир мањих, мање упадљивих сексуалних додатака који се неће истицати на безбједносном монитору, према недавном чланку часописа Travel аnd Leisure.

 

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra

♬ original sound - Amanda

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана